Klara, färdiga - FINAL.

Det sista och fjärde steget i Innovationstrappan är den rikstäckande finalen. Tävlingen, där eleverna som startat UF-företag får möjlighet att tävla mot varandra i en ärofylld tävling specialdesignad för hästföretagare som genomförs i Stockholm i samband med Innovationsdagen. Med pompa och ståt summerar vi året, introducerar nästa kull av elever på Innovationstrappan och delar ut massor av fina priser. 

Deltagarna på Innovationstrappans utvecklingsprogram, steg 3 får möjlighet att ställa ut sina bolag på en mässa. Genom mässan ger vi elever, representanter från skolorna och besökare möjlighet att knyta kontakter med varandra och de yngre får möjlighet träffa förebilder i sin egen ålder. 

inno 11.jpg
 
 

“Bästa Häst-UF”, “Bästa Produkt”, “Bästa Tekniska Lösning” etc.

Efter mässan samlas alla då tävlingsbidragen presenteras, priser delas ut till de UF företag som vunnit i de olika kategorierna och UF företagarna får glänsa. Det delas ut priser till Bästa Häst-UF, Bästa Marknadsföring, Bästa Produkt, Bästa Tjänst, Bästa Tekniska lösning och många fler.

Syftet med dagen är att låta deltagarna ställa ut sina företag på en mässa för att sedan ställas emot varandra i tävlingarna. Dagen gör det också möjligt för eleverna att träffa andra personer i samma ålder med samma intresse för häst, det blir en stor nätverksträff för gymnasieelever med festlig känsla.

Innovationstrappan