MARGARETAS INNOVATIONSDAG 14 MARS 2019, SOLVALLA

Varmt välkommen till årets upplaga av Margaretas Innovationsdag, den 14 mars!

När: 14 Mars, 9.00-ca 18.00
Var: Solvalla

Den 14 mars går Margaretas Innovationsdag av stapeln igen!
Vi bjuder in till en inspirerande innovationsdag på Solvalla i Stockholm på temat entreprenörskap och innovation. Under dagen har du möjlighet att delta i interaktiva workshops, lyssna på inspirationsföreläsningar från etablerade företagare inom hästnäringen och knyta nya spännande kontakter! Tillsammans ska vi även kora fram Sveriges bästa UF-företagare inom hästnäringen. Vi kommer att få ta del av deras nytänkande affärskoncept och lyssna på deras tävlingspitchar. Kanske hittar du någon spännande produkt eller tjänst som du vill kika närmare på under utställningen som pågår under dagen.

Innovationsdagen är helt gratis och vi kommer att bjuda på fika, lunch och middag. Eventet är anpassat för hästmänniskor i alla åldrar och framförallt för dig som brinner för innovation och företagande, eller för dig som vill lära dig mer om ämnet!

Margaretas Innovationsdag är ett årligt återkommande evenemang som är framtaget av Handelshögskolan i Stockholm tillsammans med Svensk Travsport, Svenska Ridsportförbundet och Hästnäringens Nationella Stiftelse.

Anmäl dig här senast 1 mars: https://goo.gl/forms/YH3dqWEIYVX8TNny1


INSTA-Innovationdagen-2.png

Tävla med ditt hästinriktade UF-företag

Driver du UF-företag riktat mot hästnäringen? Då kan du vara med i Innovationstrappans tävling som går av stapeln under Margaretas Innovationsdag. Fina priser kommer att delas ut i prestigefyllda kategorier, till exempel Bästa Marknadsföring, Bästa Innovation, Bästa Tech-lösning, Bästa Design, med flera. Dagen kommer att vara fullspäckad, och bjuder på en unik möjlighet att presentera ert företag för några av de mest framgångsrika hästentreprenörerna i Sverige. Tävlingen är öppen för hästinriktade UF-företag från hela landet!

För att deltaga:

Skicka in er affärsplan tillsammans med en 1 min pitch video med vit bakgrund till louise.hiort@hhs.se senast 1 mars. Märk mailet “Innovationstrappan Tävling”. I videoklippet presenterar ni kortfattat ert UF-företag, vilket problem ni löser och vad som gör er unika. Klippet kommer att visas upp för publiken under Margaretas Innovationsdag.

Förbered en 5-7 minuter pitch med tillhörande powerpoint-slides. Pitchen kommer att presenteras för en jury på plats under Margaretas Innovationsdag. Presentationen (PPT) skickas till louise.hiort@hhs.se senast 10 mars.

Några tips för att bygga er längre presentation:

 • Problem - väck intresse och var gärna dramatisk

 • Introducera er och ge lösningen

 • Vad gör er produkt relevant och unik? - Beskriv

 • Konkurrenter, marknadsstorlek, kunder

 • Business model - hur tjänar ni pengar?

  • Använd siffror

  • Hur mycket planerar ni gå med vinst?

 • Team - rådgivare etc.

 • Slutkläm och uppmaning

 • Kontakt och logga

Ställ ut på mässan på Margaretas Innovationsdag 14/3. Tag med material för att visa upp ert företag. Alla deltagande företag får ett bord för att visa upp sitt företag.

Glöm inte att anmäla er som deltagare på Innovationsdagen!

Anmäl dig här: https://goo.gl/forms/YH3dqWEIYVX8TNny1