Anmälan Margaretas Innovationsdag

När: 14 Mars, 9.00-ca 18.00
Var: Solvalla

Den 14 mars går Margaretas Innovationsdag av stapeln igen!
Vi bjuder in till en inspirerande innovationsdag på Solvalla i Stockholm på temat entreprenörskap och innovation. Under dagen har du möjlighet att delta i interaktiva workshops, lyssna på inspirationsföreläsningar från etablerade företagare inom hästnäringen och knyta nya spännande kontakter! Tillsammans ska vi även kora fram Sveriges bästa UF-företagare inom hästnäringen. Vi kommer att få ta del av deras nytänkande affärskoncept och lyssna på deras tävlingspitchar. Kanske hittar du någon spännande produkt eller tjänst som du vill kika närmare på under utställningen som pågår under dagen.

Innovationsdagen är helt gratis och vi kommer att bjuda på fika, lunch och middag. Eventet är anpassat för hästmänniskor i alla åldrar och framförallt för dig som brinner för innovation och företagande, eller för dig som vill lära dig mer om ämnet!

Margaretas Innovationsdag är ett årligt återkommande evenemang som är framtaget av Handelshögskolan i Stockholm tillsammans med Svensk Travsport, Svenska Ridsportförbundet och Hästnäringens Nationella Stiftelse.

Anmäl dig här, sista anmälningsdag 1 mars:
https://goo.gl/forms/YH3dqWEIYVX8TNny1

Mathilda Hammarström