Har du drivit UF-företag med inriktning mot hästnäringen under läsåret 18/19

Tävla med ditt hästinriktade UF-företag

Driver du UF-företag riktat mot hästnäringen? Då kan du vara med i Innovationstrappans tävling som går av stapeln under Margaretas Innovationsdag. Fina priser kommer att delas ut i prestigefyllda kategorier, till exempel Bästa Marknadsföring, Bästa Innovation, Bästa Tech-lösning, Bästa Design, med flera. Dagen kommer att vara fullspäckad, och bjuder på en unik möjlighet att presentera ert företag för några av de mest framgångsrika hästentreprenörerna i Sverige. Tävlingen är öppen för hästinriktade UF-företag från hela landet!

För att deltaga:

Skicka in er affärsplan tillsammans med en 1 min pitch video med vit bakgrund till louise.hiort@hhs.se senast 1 mars. Märk mailet “Innovationstrappan Tävling”. I videoklippet presenterar ni kortfattat ert UF-företag, vilket problem ni löser och vad som gör er unika. Klippet kommer att visas upp för publiken under Margaretas Innovationsdag.

Förbered en 5-7 minuter pitch med tillhörande powerpoint-slides. Pitchen kommer att presenteras för en jury på plats under Margaretas Innovationsdag. Presentationen (PPT) skickas till louise.hiort@hhs.se senast 10 mars.

Några tips för att bygga er längre presentation:

 • Problem - väck intresse och var gärna dramatisk

 • Introducera er och ge lösningen

 • Vad gör er produkt relevant och unik? - Beskriv

 • Konkurrenter, marknadsstorlek, kunder

 • Business model - hur tjänar ni pengar?

  • Använd siffror

  • Hur mycket planerar ni gå med vinst?

 • Team - rådgivare etc.

 • Slutkläm och uppmaning

 • Kontakt och logga

Ställ ut på mässan på Margaretas Innovationsdag 14/3. Tag med material för att visa upp ert företag. Alla deltagande företag får ett bord för att visa upp sitt företag.

Glöm inte att anmäla er som deltagare på Innovationsdagen!

Anmäl dig här: https://goo.gl/forms/YH3dqWEIYVX8TNny1


Mathilda Hammarström