Margaretas Innovationsdag

Uppdatering från en lyckad dag på Solvalla!

En regnig tisdag i mars samlades strax över 100 hästintresserade ungdomar på Solvalla, för att inspireras inom temat “innovation inom hästsporten”. Dagen blandades med inspirationsföreläsningar, praktiska workshop’s och mycket fika! 

Deltagare från hela Sverige, från såväl travsporten, ridsporten och island samlades för att utbyta erfarenheter och komma på innovativa idéer. Idéerna spirade och deltagarna fick jobba tillsammans för att utveckla dem under de tre workshop’s som ägde rum mellan inspirationsföreläsningarna som hölls av häftiga profiler inom sporten. Johanna Due Boje, Ebba Adnervik, Mathilda Hammarström, Emmelie Arneng, Alban Qitaku och Jenny Andersson var på plats för att hålla föredrag om sin resa med sina företag och sina sportsliga satsningar.

 

/Louise & Mathilda