Idéerna flödar på Wången

Idag blev det en tidig start på dagen då resan bar från Stockholm av mot Wången för att starta igång Innovationstrappan och UF-företagen! Det var en riktigt fin höstdag och Wången visade sig på sin bästa sida.

Innovationstrappan
Vi lägger grunderna för bra UF-företag.

Vi lägger grunderna för bra UF-företag.

Under dagen utmanades med olika idégenereringsövningar, och en hel del kreativa lösningar dök upp. En övning gick ut på att komma på affärsidéer genom att kombinera ett hästrelaterat fenomen med en viss bransch på mindre än en minut. Vi var otroligt imponerade över hur många kvalitativa ideér som kom fram och eleverna lyckades skapa över 60 ideér på en timme. Eftermiddagen ägnades åt att para ihop sig i grupper för att utveckla de olika idéerna och vi vill lova att det finns många lovande UF-företag på gång! Vi pratade också om gruppdynamik och gjorde en del spännande personlighetsövningar som vi tror kommer utgöra en bra grund för ett fint teamarbete under året.


Innovationstrappan
Mathilda och Louise startar igång dagen

Mathilda och Louise startar igång dagen

Tack för all härlig energi som ni bjudit oss på idag Wången, vi ser fram emot att ses igen i Oktober!

Innovationsttrappan
Mathilda Hammarström