Göteborg Horse Show 2019

Hej allihop!

Vi var på plats på GHS under helgen och vilken helg vi har haft! Peder stod som trea i Världscupsfinalen i hoppning och taket reste sig när han kom i mål felfri i andra rundan!

Förutom att titta på tävlingarna så har vi från Innovationstrappan även gjort lite nytta! Under fredagen så höll Louise och Mathilda i ett innovationsforum där vi tillsammans med deltagarna definierade de största utmaningarna inom näringen och hur vi kan lösa dem med hjälp av innovation. Det blev många intressanta diskussioner som grundade sig i utmaningarna

Read More
Louise Hiort af Ornäs
Lär känna våra förebilder: Ingrid Sundqvist om Ztable, visioner och varför Pippi Långstrump är en bra förebild!

februari 2016 satt jag på tåget mellan Uppsala och Stockholm, på väg till jobbet. Jag läste en artikel i DI Digital om nischade sociala nätverk. Det stod bland annat om Fishbrain för fiske, Strava för löpning och Oceans som är en app för dykare. Såklart fanns det inget för ryttare, det fanns det aldrig. Jag gick och var irriterad på det hela vägen till jobbet. Sen tänkte jag – tänk om det är jag som ska göra det?

Read More
Lär känna våra förebilder: Karin Lindell brinner för att förbättra & inspirera till kvinnligt entreprenörskap

Jag läste en artikel som Jenny Stråhle, grundare av Ridesum skrivit om horsetech och kände, ”Yes!, äntligen någon som börjar tänka på bra digitala verktyg för ridsporten”. När man jobbar i en väldigt digital bransch och sedan åker ut till stallet på kvällen så är ju kontrasterna väldigt stora. Jag har många gånger tänkt på varför det inte finns bättre verktyg, smartare lösningar i stallen. Jennys artikel träffade mig, tänk att kunna kombinera intresse och jobb!

Read More
Anmälan Margaretas Innovationsdag

Varmt välkommen till årets upplaga av Margaretas Innovationsdag!

I två år har över 250 ungdomar i alla åldrar träffats och inspirerats under Innovationsdagen. 14 mars samlas vi på Solvalla för en kostnadsfri heldag (9.00 till ca 18.00) med spännande föreläsningar och en stor mässa där häst UF-företag kommer att ställa ut. Dagen avslutas med en ärofylld tävling där årets UF företagare inom hästnäringen avgörs.

Vi bjuder på fika, lunch, middag och underhållning.

Read More
Mathilda Hammarström
Lär känna våra förebilder: Christina Andersson

“Via mina tjänster får ryttaren möjlighet till hjälp i sin satsning - som ryttare har man ofta inte tid att knyta ihop paket själv, då deras tid redan är hårt pressad för att fokusera på verksamheten. Jag har inlett samarbete med flera företag redan och konceptet har tagits väl emot - jag har ryttare från regional nivå upp till landslagsnivå.”

Read More